Top

Raynell  is een jong en fris schoonmaakbedrijf in Eindhoven en omgeving voor uw zakelijke interieur. Ons belangrijkste kenmerk is dat wij ernaar streven om een topservice te leveren in combinatie met een topkwaliteit schoonmaken. Wij maken bij uw bedrijf schoon zoals we thuis schoonmaken: met zorg en aandacht! Wij gunnen u een schoon bedrijf  en een frisse start van de werkdag voor uw personeel!

Hoe het Begon…

Mijn naam is Isabelle Corneille. Ik run dit schoonmaakbedrijf nu voor 7 jaar met veel passie en plezier. Het begon met een simpel poetsadresje en een advertentie op marktplaats, waarna ik benaderd ben door het Eindhovens Dagblad die graag een interview met me wilde doen omdat ze op zoek waren naar jonge ondernemers (ik was toen 22 jaar). Dit interview werd gevolgd door een levensgrote foto in de krant met mijn verhaal erbij. De telefoontjes en e-mails stroomde binnen en voordat ik het wist had ik een eigen schoonmaakbedrijf! Ik ben begonnen met voornamelijk particulieren en een paar bedrijven en kreeg het steeds drukker en drukker dus ben toen langzamerhand personeel gaan aannemen tot we een fijn hecht team hadden. 

Wat ik vooral merkte aan mensen; ze worden heel blij van een echt schoon huis en/of bedrijf, waar in alle hoekjes en gaatjes is schoongemaakt. Hier gaat mijn streven naar uit; een eerlijke schoonmaak voor uw bedrijf omdat iedereen dat verdient!